De regels van het forum

De regels en de disclaimer... Lees dit eerst even, als je nieuw bent
Gebruikersavatar
BeakerFlo
Wandelende vraagbaak
Berichten: 2251
Lid geworden op: 04 mar 2012 19:05
Locatie: Langedijk
Contacteer:

De regels van het forum

Ongelezen bericht door BeakerFlo »

De dienst bus-forum.nl wordt u via internet aangeboden. Aan het gebruik van dit forum zijn de onderstaande regels verbonden.
Door de site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Algemene regels

1. Wij nemen het gedrag van de gebruikers van Bus-forum.nl erg serieus en tolereren dan ook geen enkele vorm van asociaal gedrag ten opzichte van anderen. Respect staat hoog in het vaandel.

2. Wij toleren geen enkel vorm van SPAM of berichten naar andere gebruikers die dat niet op prijs stellen. Elke gebruiker die wordt betrapt op het spammen van andere gebruikers wordt zonder enig bericht verbannen van het forum.

3. Onderteken elk bericht met je echte naam. Op dit forum waarderen we de personen en willen zo anonieme gebruikers en bijdragen uitsluiten.

4. Alle informatie en afbeeldingen op de website is het intellectueel eigendom van de auteur. Deze mogen op geen enkele wijze gekopieerd of gebruikt worden zonder toestemming.

5. Het is alleen toegestaan berichten te plaatsen die te maken hebben met het onderwerp. Off-topic berichten zijn niet gewenst en kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd en bestraft worden.

6. Probeer zoveel mogelijk je berichten in het juiste forum te plaatsen. Op de forum-index zie je een overzicht van de fora en een beschrijving waarvoor ze bedoeld zijn.

7. Het is verboden om het forum te gebruiken voor handelingen die in strijd zijn met de Nederlandse of andere toepasselijke wet- en regelgeving. Hieronder valt onder meer het delen van of linken naar informatie in topics.

8. Het is niet toegestaan een oproep te plaatsen naar acties waar een financiële bijdrage wordt gevraagd zonder toestemming van het team van Bus-forum.

9. Het aan prijzen van (eigen) winkel/shop/producten is toegestaan als het inhoudelijk en on-topic is. De hoeveelheid reclame en info die de gebruiker geeft moet in verhouding staan, dit wordt beoordeeld door de moderators.

10. U mag informatie die u publiceert of opslaat via de dienst naar eigen inzicht aanpassen of weghalen.

11. Vraag niet om antwoord per e-mail of PB. Het is het de bedoeling, dat onderwerpen zoveel mogelijk opgelost worden in het forum, zodat andere gebruikers met soortgelijke vragen hiervan kunnen profiteren.

Tips omtrent wenselijk gedrag

1. Stel je even voor in het hoekje “Even voorstellen”. Het is prettig om te weten wie er een verhaal vertelt of om hulp vraagt.

2. Post niet om het posten. Het aantal berichten is niet belangrijk.

3. Vraag elkaar niet om een email of een persoonlijk bericht te sturen of informeer gebruikers niet dat ze een mailtje of persoonlijk bericht hebben gehad. Dit vervuilt een topic behoorlijk.

4. Quote geen bericht wat direct boven de reactie staat. Dit maakt het onnodig leesbaar. Verwijder in een quote de plaatjes omwille van de leesbaarheid.

5. Gebruik voordat je een nieuw bericht plaatst de zoekfunctie, om te zien wat er al over je onderwerp geschreven is.

6. Gebruik het uitroepteken in het kopje van het bericht om deze te melden als deze niet aan de bovenstaande regels voldoet.
Gebruikersavatar
BeakerFlo
Wandelende vraagbaak
Berichten: 2251
Lid geworden op: 04 mar 2012 19:05
Locatie: Langedijk
Contacteer:

De regels van het forum Update 7-12-2013

Ongelezen bericht door BeakerFlo »

De regels is met punt 11 uitgebreid.
De tips omtrent wenselijk gedrag met punt 5.

Dit ter informatie!
Gesloten